Certyfikat
Nie
infolinia techniczna:
700 - 1500
Anna - 511 461 002
Paula - 517 157 525
1500 - 2200
22 571 61 61
UWAGA
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU.
Powiat Radomski / Gmina Pionki
Zimą nasza odporność jest słabsza, a stosowanie antybiotyków może zaburzyć naturalną florę bakteryjną. Aby wzmocnić system odpornościowy i poprawić samopoczucie, warto przywrócić równowagę bakteryjną w jelitach. Kiszonki warzywne, takie jak kiszonki z topinamburu, dyni, cukinii i ogórków, są bogate w probiotyki i pomagają wzmocnić odporność. Moje produkty te są w 100% naturalne, bez dodatków sztucznych i konserwantów. Są także bogate w witaminy, minerały i przeciwutleniacze, co korzystnie wpływa na zdrowie. Warzywa używane do produkcji kiszonek są uprawiane w sposób regeneratywny, a proces produkcji odbywa się pod nadzorem Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. Kiszonki produkowane są z soli kłodawskiej i wody z pokładów głębinowych czwartorzędowych. Warto zacząć dbać o swoje zdrowie już dziś i spróbować kiszonek warzywnych.