Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Warszawie

22 571 61 61

infolinia techniczna: 

700 - 1500

Anna - 511 461 002
Paula - 517 157 525   

700 - 1500
22 571 61 61 

 

UWAGA

TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU.

Facebook Polski Ebazarek
Panel wystawcy

Kiszony Topinambur

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

Zadobrze

Powiat Radomski / Gmina Pionki

Zimą nasza odporność jest słabsza, a stosowanie antybiotyków może zaburzyć naturalną florę bakteryjną. Aby wzmocnić system odpornościowy i poprawić samopoczucie, warto przywrócić równowagę bakteryjną w jelitach. Kiszonki warzywne, takie jak kiszonki z topinamburu, dyni, cukinii i ogórków, są bogate w probiotyki i pomagają wzmocnić odporność. Moje produkty te są w 100% naturalne, bez dodatków sztucznych i konserwantów. Są także bogate w witaminy, minerały i przeciwutleniacze, co korzystnie wpływa na zdrowie. Warzywa używane do produkcji kiszonek są uprawiane w sposób regeneratywny, a proces produkcji odbywa się pod nadzorem Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. Kiszonki produkowane są z soli kłodawskiej i wody z pokładów głębinowych czwartorzędowych. Warto zacząć dbać o swoje zdrowie już dziś i spróbować kiszonek warzywnych.