Certyfikat
Nie
infolinia techniczna:
700 - 1500
Anna - 511 461 002
Paula - 517 157 525
700 - 1500
22 571 61 61
UWAGA
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU.
Powiat M. Warszawa / Gmina M. Warszawa
Skutecznie wdrażam systemy jakosci i bezpieczenstwa żywności. Pomagam w kontaktach z Urzędową Kontrolą Żywnosci - Sanepid, Weterynaria.
Przeprowadzam audyty, opracowuję dokumentację, szkolę, wspieram w czasie kontroli.
Wdrażam: GHP, GMP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000, IFS Food, BRC Food, IFS Logistic, IFS Broker, BRC Storage and Distribution BRC Agent and Broker. Podejmę się też wdrożenia Global GAP.
Mam doświadczenie w rolnictwie, przetwórstwie warzyw i owoców (mrożenie, surówki), produkcji mięsa i przetworów mlęsnych, przetwórstwie mleka, piekarnictwie, gorzelnictwie, gastronomii, dystrybucji, pośrednictwie, transporcie, magazynowaniu.
Cena zależna od zlecenia.
Zapraszam do kontaktu - najlepiej mailowego, proszę napisac o co chodzi - podac numer telefonu - oddzwonię jak tylko będzie to możliwe.