Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Warszawie

22 571 61 61

700 - 1500

Paula: 517 157 525

Ania: 511 461 002

 

1500 - 2200

infolinia: 22 571 61 61 

 

Panel wystawcy

Haccp/GHP/GMP

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Nie

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Tak

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

Cena do ustalenia

Rybienko Nowe

Powiat Wyszkowski / Gmina Wyszków

Możesz posiadać pełną, przejrzystą i logiczną dokumentację systemu Haccp, warto tylko powierzyć jej opracowanie specjaliście.

Jestem certyfikowanym audytorem systemu bezpieczeństwa żywności HACCP. Posiadam kilkuletnie doświadczenie, które podczas opracowania indywidualnej dokumentacji sanitarnej jest niezastąpione.

Dzięki współpracy z wieloma zakładami zaobserwowałam, że czasem pozornie trudne sytuacje na etapie projektowania, są stresujące dla inwestora. Pomogę w podjęciu optymalnych decyzji.

Zaplanuję i przeprowadzę kontrolę wewnętrzną przygotowując zakład do wizytacji jednostki kontrolującej.

Zakłady, które mi zaufały, z powodzeniem wdrażają określone standardy Haccp, dzięki prostemu i czytelnemu sporządzeniu dokumentacji i co ważne bez dodatkowych nakładów środków finansowych.

Warto zwrócić uwagę, że dobra dokumentacja ukierunkowana na najważniejsze elementy procesu technologicznego i zapewnienie odpowiedniego poziomu higieny w zakładzie może być podstawą do oddalenia ewentualnych reklamacji czy roszczeń ze strony klienta.

Zapraszam do współpracy!