Certyfikat
Tak
infolinia techniczna:
700 - 1500
Anna - 511 461 002
Paula - 517 157 525
700 - 1500
22 571 61 61
UWAGA
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU.
Powiat Sochaczewski / Gmina Sochaczew
Oferowany ocet jabłkowy produkuję metodą tradycyjną z jabłek starych odmian własnych, blisko 60-cio letnich, wysokopiennych jabłoni Malinówki, Szarej Renety, Złotej Renety, Cesarza Wilhelma i Oliwki Żółtej, własnego sadu ekologicznego.
Ocet wytwarzany jest z samego soku jabłkowego w/w odmian bez żadnych dodatków (wody, cukru czy drożdży) i jest niepasteryzowany, niefiltrowany, nieklarowany. Zawiera matkę octową, powstającą w efekcie zachodzących naturalnych procesów fermentacji octowej. Matka octowa jest gwarancją jakości octu i spontanicznej metody fermentacji, która trwa minimum 8 miesięcy.